Bouwend aan het grootste e-commerce platform voor schilders.

Met trots mogen wij zeggen dat Workerz® en Storch® een mooie samenwerking aan gaan!

Samen willen wij doorgroeien op de Nederlandse schildersmarkt. Onze visie is om elke schilder te voorzien van snelle, kwalitatieve en gepaste service en producten.

Elke dag een beetje een beetje meer e-commerce in een traditionele schildersmarkt. Ruim 20% van de aankopen gaan op een gedigitaliseerde manier. Storch® en Workerz® gaan samenwerken om verdere groei te realiseren op de Nederlandse markt.

Aan het woord: Edwin Rademakers (Verkoopleider binnen Storch®)

Het Duitse Storch® is Europa’s grootste producent van gereedschap, machines en systemen voor schilders- en stukadoorsbedrijven. Wij staan voor het bieden van oplossingen en hoogwaardige producten om schilders hun vakwerk te laten doen. Door het gebruiken van de meest geschikte gereedschappen, worden vakmensen gewezen op potentiële productie- en omzetwinst. Zo bespaar je makkelijk 5% op de arbeidstijd en kan je 20% meer meters maken met Storch® producten.

Storch® malerwerkzeuge & profigeräte GmbH behoort tot de wereldwijd actieve Storch-Ciret group, het hoofdkantopor is gevestigd in Wuppertal.

Aan het woord: Naomi Deckers (Operationeel Manager Workerz®)

Hard groeien in de professionele schildersmarkt gaat gepaard met goede leveringsperformance. De eindgebruiker is veelal een professionele schilder. Deze vaklieden hebben extreem veel baat bij de juiste materialen op de afgesproken geleverd te krijgen. Door de samenwerking met Storch® kunnen wij dit verder professionaliseren. 

Aan het woord: Jeroen van Santen (Algemeen directeur Workerz®)

Trots op de samenwerking met Storch® ben ik zeker. Een fabrikant met meer dan 125 jaar ervaring en een prachtig assortiment aan gereedschappen. mede door de samenwerking met Storch kan Workerz® de verdere groei waarmaken. Bekijk het Storch assortiment hier. 

Workerz® is een online groothandel die vakmensen voorziet van kwaliteitsbouwmaterialen, verf en toebehoren van topmerken zoals o.a. SPS, Global, Sikkens, Nelf, Ventistone, Tricorp, Storch, en Soudal. Op de voor hen meest gemakkelijke manier; On- én offline, ’s ochtends en ’s avonds en als het even mee- of tegenzit. Zoals vakmannen – Workerz – dat ook doen.

Bij Workerz® hebben we het ultieme doel om onze klanten op z’n manier te voorzien van materialen en ondersteuning dat zij zich nog meer op hun vak kunnen richten. Dan is het plezier in je werk het grootst en dat is ook weer goed voor de zaken.

Vragen over onze samenwerking met Storch?

Neem contact met ons op