Workerz® Tuinverven

De Workerz® tuinverven broshure is live! In deze broshure staat een groot deel van het assortiment tuinverven van Workerz®. Dit assortiment is per productgroep ingedeeld en uitgelegd. 

Hierdoor is er voor iedere klus snel en overzichtelijk het juiste product te vinden. Wil jij nou zelf ook de broshure bekijken? Vraag hem gerust aan via de mail. Je kan hem ook online bekijken via onderstaande knop!

Bekijk online

24 – 05 – 2023

Leveringen tijdens Hemelvaart en Pinksteren

Op Hemelvaartsdag en 2ᵉ Pinksterdag is onze klantenservice gesloten.
Bestellen op de webshop kan altijd. Bestellingen leveren wij de volgende werkdag uit. 📦

Naar de webshop

29 – 04 – 2023

Koningsdag 27 april

Donderdag 27 April is het koningsdag, wat betekent dat onze klantenservice gesloten is. Vrijdag is de klantenservice wel gewoon bereikbaar. Bestellen kan natuurlijk altijd op Workerz.nl.

Naar de webshop

21 – 04 – 2023

Nieuw mailformat

Het zal je vast gaan opvallen dat onze mails er vanaf vandaag anders uit zien dan de mailtjes die je normaal van ons ontvangt. Dat komt doordat wij een nieuw format gaan gebruiken. Hierin geven wij de belangrijkste nieuwtjes en updates van de afgelopen dagen/weken.

Hierdoor is de mail een stuk overzichtelijker en blijf jij altijd op de hoogte!

21 – 04 – 2023

Workerz® Accessoires

De laatste tijd hebben wij steeds meer Workerz® accessoires. Denk bijvoorbeeld aan chocoladerepen die we met Pasen hebben weggegeven en notitieboekjes die te bestellen zijn op onze site!

notitieboekjes

18 – 04 – 2023

Nieuw binnen-assortiment Global Paint 

Naast een nieuwe look gaat Global Paint Products ook een nieuw assortiment hanteren. Dit assortiment hanteert een nieuwe opbouw met drie lijnen: de Topline (antraciet),  de Comfortline (grijs) en de Economyline (wit). 

Wil jij het gehele nieuwe assortiment zien? Klik dan op onderstaande link.

Bekijk nu

09 – 03 – 2023

Het kompas van Global Paints

Binnenkort staat op de voorkant van ieder product van Global Paint Products een kompas. Met dit kompas wordt er in een oogopslag veel duidelijk over het product. In de afbeelding rechts is zichtbaar hoe het kompas werkt.

Global Paints kompas

05 – 03 – 2023