Als je zelf even wilt kijken.

Alle onderwerpen op een rij.

Bestellen en betalen

Afhalen

Het is helaas niet mogelijk je bestelling bij ons af te halen. Als online verkooppartij is ons bedrijf er namelijk niet op ingericht om bezoek te ontvangen. 

Wil je graag je bestelling afhalen omdat niet altijd iemand thuis is? Dan kan je een pakketpunt als verzendadres opgeven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een DPD ophaalpunt.

Nee, omdat onze locatie voornamelijk uit magazijn en productopslag bestaat hebben wij niet de mogelijkheid om betalingen op locatie (contant of per pin) te verwerken.

Op onze webshop www.workerz.nl is het mogelijk om 24 uur per dag te bestellen. Zelf zijn wij aanwezig en bereikbaar van 08:00 tot 17:00 op maandag t/m vrijdag.

Wij geven geen advies op locatie. Dit doen wij niet omdat onze adviseurs vaak druk en buiten de deur zijn. Wel behandelen we je vragen graag en willen we je altijd hebben met het juiste advies. Stuur ons gerust een mailtje!

Verzenden

Bestellingen die vóór 14:00 op workerz.nl worden geplaatst geven wij dezelfde middag nog mee aan onze transporteurs. Vaak heb je je bestelling dan al de volgende dag!


Direct leverbaar = vóór 14:00

Vóór 11:00 = vóór 11:00 besteld is volgende dag geleverd

Binnen 2-3 werkdagen = z.s.m. maar sowieso binnen 2-3 werkdagen

Ons transport wordt op drie verschillende manieren gedaan:

Eigen Workerz® transport: Hiermee leveren wij alles wat extra aandacht nodig heeft of binnen een bepaalde regio ligt;

Transmission: Landelijke vervoerder waarmee wij voornamelijk de verf versturen. Hier wordt voor gekozen omdat Transmission met veel zorg omgaat met de pakketten.

DPD: Voor snelle levering van non-paint artikelen, zoals kwasten en tape. DPD levert snel en landelijk en heeft daarnaast de mogelijkheid tot internationale leveringen.

Het kan voorkomen dat je artikelen uit je bestelling in meerdere pakketten ontvangt terwijl dit, gezien de grootte van de producten, eigenlijk niet nodig is. Je betaalt dan in ieder geval maar één keer verzendkosten.

Voor de verzending van grote aantallen of pallets nemen wij mogelijk contact met je op om de bezorging te regelen. De grens waarboven iets een ‘grote bestelling’ is, ligt ongeveer bij 14 pakketten (pakweg 14 emmers muurverf van 10L). Bezorging de volgende werkdag is in principe geen enkel probleem.

Om een goede productprijs te hanteren maken wij gebruik van staffelprijzen voor verzendingen. Onderstaand zie je de tarieven die wij hanteren.

Bestelbedrag Verzendkosten
€ 0,00 -> € 49,99 € 8,00
€ 50,00 -> € 99,99 € 6,50
€ 100,00 -> € …. € 2,50

Voor lengte zendingen rekenen wij een toeslag van € 4,99 incl. btw.

Bovenstaande kosten gelden voor adressen in Nederland. Daarnaast berekenen wij op sommige artikelen een toeslag voor het verzenden, i.v.m. de grootte of het gewicht van het pakket.

Workerz® verzendt ook naar België. De verzendkosten voor afleveradressen in België zijn €10,-. Ook berekenen wij op sommige artikelen een toeslag voor het verzenden, i.v.m. de grootte of het gewicht van het product.

Workerz® hanteert onderstaande levertermijnen. Het kan zijn dat wij afwijkende levertijden hanteren bij sommige producten. Dit staat dan vermeld op de productpagina. Hier kunt u altijd contact over opnemen.

Bestellen vóór 14:00 op, eerste bezorging op:

Maandag -> Dinsdag
Dinsdag -> Woensdag
Woensdag -> Donderdag
Donderdag -> Vrijdag
Vrijdag vóór 14:00 -> Maandag
Vrijdag ná 14:00 -> Dinsdag
Zaterdag -> Dinsdag
Zondag -> Dinsdag

Retourneren

Het retourneren van een product kan binnen 14 dagen na aankoop. Je krijgt het volledige aankoopbedrag teruggestort, exclusief eventuele kosten die gemaakt worden voor het retourneren. Je kan het product ook zelf langsbrengen (op afspraak) bij de Workerz®-vestiging in Geldermalsen

Nadat wij het product weer terug hebben, ontvang je je geld binnen 14 dagen weer terug;

Defecte producten worden opnieuw geleverd volgens de standaard levertijden, over het algemeen dus de volgende werkdag.

Stuur het ingevulde formulier voor herroeping (hier te downloaden) op naar Workerz® B.V., Bosmanskamp 65, 4191 MT Geldermalsen. Je kan ons ook je herroeppingsverzoek e-mailen naar verkoop@workerz.nl. Vermeld je NAW-gegevens, datum van bestelling en bestelnummer. Wij laten dan zo snel mogelijk van ons horen over de verdere afhandeling.

Wil je een product retourneren? Of heb je vragen over het retourbeleid? Neem contact met ons op.

Wanneer je meerdere producten bij ons hebt besteld is het mogelijk een gedeelde van je bestelling te houden en een gedeelte retour te sturen.

Mocht je bijvoorbeeld twee kwasten besteld hebben en er uiteindelijk maar één gebruikt hebben, kan de ongebruikte weer retour.

Heb je bij ons verf besteld die we voor je in een door jouw gewenste kleur hebben gemengd, dan kan je deze niet ruilen of retourneren.

Gemengde verf is namelijk een maatwerkproduct en deze zijn uitgezonderd van het herroepingsrecht.

De volgende producten zijn niet te retourneren omdat deze uniek voor jou zijn gemaakt of gebruikt, en daarom niet opnieuw te verkopen zijn:

  • Artikelen speciaal besteld op aanvraag en overeenkomst van levertijd en prijs;
  • Op kleur gemaakte verf;
  • Werkkleding met een logo of andere bedrukking;
  • Ingewisselde kortings- en tegoedbonnen;
  • Producten waarvan de verpakking is geopend.

Kom je er zelf niet uit?

Neem contact met ons op